Tigerhonan

Dagens vikt

Publicerad 2014-06-16 08:19:22 i Vikt,


Nu är jag så otroligt trött på detta plussande varenda vecka. Blir att kontakta professionell hjälp nu. För nu är det bra med det här. 

Kommentarer

Postat av: Fia

Publicerad 2014-06-16 22:09:08

Har du funderat på att släppa vikt "stressen" ett tag. Fokusera på annat. Jag väntar nu på op tid, ska förminska magsäcken, ska göra en sleeve. I samma sekund jag berättade mitt ärende för läkaren släppte all ångest över vikten. Nu mår jag toppen i väntan på opetation :)

Svar: Oftast så brukar jag fokusera på annat men då äter jag mer än vad jag bör. Mitt största problem är maten, mitt missbruk med mat, min ätstörning. Det är den som ställer till allt för mig. Jag äter kanske 2-3000 kalorier om dagen när det är en jobbig dag. Operation vägrar jag, pga min vän som gjorde den som fick en sällsynt sjukdom som hon aldrig kommer bli frisk från.
Tigerhonan

Postat av: Tess

Publicerad 2014-06-17 10:07:34

Om du funderar över att göra en gbp så kan jag bara rekommendera dig till det. Visst det finns risker, komplikationer och motgångar med den. Men samtidigt så finns det risker,komplikationer och motgångar som ickeopererad oxå! :)

Postat av: vera

Publicerad 2014-06-18 06:35:13

Har följt dig i många år och tycker att du borde sökt hjälp för länge sen. Kontakta läkaren och be om en gastric bypass. Man måste verkligen vilja förändra för att klara det själv! Lycka till!

Svar: Jag har sökt hjälp i perioder, men på grund av situationer runt om, medicineringar och annat har det gått lite upp och ner. Och jag vill inte göra en operation. Jag vill inte kunna begränsa mitt ätande så radikalt och jag vill inte få sjukdomar och komplikationer med mera. En vän till mig gjorde en operation och fick en väldigt sällsynt sjukdom som hon aldrig kommer bli frisk ifrån.
Tigerhonan

Postat av: Mikaelas tårtor och bakverk

Publicerad 2014-06-18 14:50:40

Åh förstår att det är tungt att bara se vågen gå upp hela tiden. Hade också det problemet. Den största boven är ju just maten och jag vet om ditt missbruk med mat. Har du iallafall försökt slopa kolhydraterna? Du behöver ju inte göra det varje måltid, men att börja göra det kanske en gång om dagen är ju en start i rätt riktning.

Postat av: Johanna Svensson ♡

Publicerad 2014-06-18 16:04:39

Ser inte så bra ut! Hoppas det verkligen blir bättre med bättre hjälp!

Postat av: Fia

Publicerad 2014-06-18 20:39:27

Risken att få en följdsjukdom av en operation är ju så mycket mindre än att få sjukdomar orsakade av fetma. Mitt beslut att göra en operation grundar sig på att jag vill vara frisk för mina barn. Orka leka, sporta med dom. Kunna jobba om 20år, ta hand om barnbarn osv.. Är kock så maten är viktig i mitt liv på många sätt, mycket provsmakande hit och dit, men ser inte att operationen hindra mig från att sköta mitt jobb. Är portionsstorleken som ändras. Min rygg och mina knän kommer inte hålla den träning som behövs just nu för att jag ska gå ner i vikt. Visst kommer det bli jobbigt i början, men tanken på att mina barn får en friskare mamma gör mig 100% säker på mitt val :)

Svar: Alla tänker ju olika och vill på olika sätt. Jag är rädd för att göra en operation pga min vän som gjorde en och fick en sällsynt sjukdom men jag försöker kämpa på ändå. Mitt stora problem är maten på grund av mina ätstörningar men jag ska söka hjälp för det nu.
Tigerhonan

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela