Tigerhonan

Jag ska börja om på nytt

Publicerad 2012-05-31 22:26:13 i

I morgon ska jag väga mig. Och det får bli en ny utgångspunkt för min vikt. I morgon sätter jag i gång igen. Då börjar mitt gymkort gälla och då börjar jag mitt nya liv. Igen. Jag har skapat en utmaning att gå ner minst 20 kg till slutet av året. Jag hoppas att jag klarar det. Om inte så vet jag att jag har försökt och komemr vara glad för de kilon jag lyckats gå ner.
I morgon ska jag även ta helkroppsbilder och ta nya bilder den första varje månad. Så får man se hur mycket det hänt på en månad. Kan vara kul att jämföra ibland.
Önska mig lycka till!

Remby

Publicerad 2012-05-31 14:45:34 i

Testade på en ny fuktion som blogg.se har infört. Remby heter den och man kan lägga ihop bilder, text, figurer, ikoner osv till ett kollage som jag gjort här ovan. Detta gjorde jag lite snabbt och halvslarvigt. Ville bara testa funktionen.

Resultatet på mitt praktiska prov

Publicerad 2012-05-30 22:40:53 i

Bra resultat fick jag i alla fall, verkar ligga bra till på denna kursen. Gjorde ju teoretiskt delprov häromveckan och på det fick jag tre fel bara så verkar ligga på VG gränsen i alla fall. Skönt! Sista kursen nu, slut om 4 veckor. Sen har jag sommarlov. Får se hur länge det varar. Har ju pluggat konstant i nästan två år nu utan några lov alls. Kommer nog sakna det lite. Men har knappt några veckor kvar. Funderar dock på att söka till högskolan i höst för där har jag inte använt en enda vecka hos CSN.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela