Tigerhonan

Tigerhonan @ instagram

Publicerad 2012-07-30 09:51:30 i

Jag lägger mer upp bilder på instagram än vad jag skriver här i bloggen. Jag har tröttnat lite på att blogga och har funderingar på att sluta men jag vet inte än hur jag ska göra. Mitt domän kommer sägas upp i september då jag känner att det känns onödigt att ha server och domän till en kostnad jag egentligen inte har råd med när jag har så lite besökare som jag har. Funderar då också på att gå över helt till instagram. Men vi får se. Jag meddelar er när jag bestämt mig. Tills dess kommer det nog vara tomt här.

God natt

Publicerad 2012-07-28 21:05:53 i

Idag har jag faktiskt inte gjort något vidare vettigt. Inte igår heller för den delen. Leo kom hem först idag på förmiddagen så igår spelade jag och sambon hela dagen ungefär och idag har vi bara vart med Leo och slöat typ. Nu sover Leo sen en timme tillbaka och jag ska gå och lägga mig nu med så jag orkar upp i morgon bitti när Leo vaknar. Är väldigt trött faktiskt då jag somnade sent i natt och vaknade rätt tidigt i morse.

God morgon fredag!

Publicerad 2012-07-27 10:32:25 i

Egentligen är det vägdag idag men jag hoppar över det denna veckan då min våg inte vill alls som jag vill. Den visar hela olika dag för dag så jag får undersöka den lite mer först. Alternativt att jag ligger lågt med vägningen tills slutet av augusti då jag kan köpa en ny. Vi får se lite.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela